• Krajské kolo technickej olympiády

    Krajské kolo technickej olympiády

    Nadobudnuté technické zručnosti a vedomosti preukázali 7.februára naši žiaci 8.ročníka - Bianka Beraxová a Matúš Baran na krajskom kole technickej olympiády v Banskej Bystrici. Blahoželáme k úspešnému zvládnutiu zadaných úloh a ďakujeme za reprezentáciu našej školy. Veríme, že krásne 5.miesto na krajskom kole inšpiruje a motivuje nielen našich reprezentantov, ale aj ostatných žiakov. 

  • Január v školskom klube

    Január v školskom klube

    Športové aktivity v telocvični, zimné športy a šantenie na snehu ale aj zaujímavé a zábavné tvorenie, hry a práca so stavebnicou. Milé fotografie nájdete vo fotoalbume.

  • Olympijský odznak všestrannosti

    Olympijský odznak všestrannosti

    Žiaci a žiačky druhého stupňa našej školy sa zapojili do "Olympijského odznaku všestrannosti." Na hodinách TŠV museli absolvovať niekoľko disciplín, za ktoré získavali bodové ohodnotenia. Výsledky sa posielali MOV, kde sa spracovali, porovnali a vypočítal percentil. Medzi sebou máme úspešných športovcov, ktorí získali zlatú, striebornú alebo bronzovú medailu. Úspešným žiakom gratulujeme a prajeme plno síl v ďalších výzvach. Neúspešným žiakom prajeme, aby pracovali na sebe ďalej, nesklonili hlavy. Veď medailové umiestnenia im ušli iba o pár bodov.

  • Na okresnom kole

    Na okresnom kole

    Chlapčenské družstvo v zložení Ján Kováč, Matej Lehoczký a Lukáš Sekáč úspešne reprezentovali našu školu v okresnom kole stolného tenisu. Prinášajú si cenné 2. miesto. Chlapcom srdečne ďakujeme a prajeme ďalšie športové úspechy.

  • Lyžiarsky výcvik

    Lyžiarsky výcvik

    Žiaci 8. a 3./4. ročníka úspešne absolvovali lyžiarsky kurz. Všetkým zúčastneným ďakujeme za disciplínu, ohľaduplnosť a snahu v zdokonaľovaní sa.

  • Olympiáda z dejepisu a geografie

    Olympiáda z dejepisu a geografie

    Dňa 8. 12. 2023 sa na našej škole uskutočnilo školské kolo dejepisnej olympiády, víťazkami sa stali žiačky 8. triedy -  Bronislava Čipková a Bianka Beraxová. Obidve žiačky postupujú do okresného kola.

    Dňa 19. 1. 2024 sa konalo školské kolo geografickej olympiády. Do okresného kola postupujú: Lara Nociarová, Jana Albertyová, Ema Korbeľová, Adam Varl, Filip Ondrejkovič, Marek Kačáni, Laura Pocklanová a Bianka Beraxová. Víťazom srdečne blahoželáme a želáme veľa úspechov!

  • Preventívne aktivity

    Preventívne aktivity

    V mesiaci január žiaci šiesteho a deviateho ročníka diskutovali na tému: Neprehliadaj
    bezprávie. Na začiatku aktivity si objasnili pojmy prihliadajúci šikane a zástanca obete.
    Vypočuli si príbehy týkajúce sa kyberšikany, na základe ktorých určovali prihliadajúcich
    a zástancov obete. Na konci aktivít došli k záveru, že je dôležité neprihliadať, ale zastaviť alebo nahlásiť kyberšikanu.

  • Deň bez internetu

    Deň bez internetu

    Medzinárodný deň bez internetu sme si na našej škole pripomenuli 26. januára 2024. Žiaci šiestych ročníkov si vypočuli príbehy z knihy o Starovekom Grécku, čím si rozšírili poznatky o starovekej olympiáde. Dozvedeli sa, v ktorých disciplínach sa súťažilo, aký veniec dostával víťaz alebo čo bolo zakázané počas olympiády.

  • Prednes poézie a prózy

    Prednes poézie a prózy

    26. januára 2024  sa konalo školské kolo v prednese poézie a prózy. Úspešnými recitátormi  v I. kategórii sú: Timea Briedová (1.m.), Daniel Bevilaqua (2.m.), Natália Kohútová (2.m.), Andrej Virág (3.m.). V II. kategórii k úspešným recitátorom patria: Ema Korbeľová (1.m. - próza), Martin Giertl (2.m.- próza), Silvia Šimková (3.m. - próza) + Klára Suchá (2.m.- poézia), Tereza Lűbecková (3.m.- poézia). V III.kategórii sú úspešné: Alexandra Pepichová (2.m.- próza), Bianka Beraxová (3.m.- próza) + Natália Odrášková (2.m. - poézia), Zuzana Hrašková (3.m.- poézia). Gratulujeme! 

     

  • Srdiečka našich piatakov

    Srdiečka našich piatakov

    Piataci rozvíjajú svoje manuálne zručnosti na technike. A možno z nich raz budú šperkári...

  • Polročný koncert

    Polročný koncert

    Podvečer 23. januára 2024 zneli v našej škole známe i menej známe melódie.  Žiaci, ktorí navštevujú ZUŠ so sídlom vo Valaskej, zahrali na flaute, keyboarde, akordeóne, klavíri a gitare svojim rodičom. Svojím vystúpením potvrdili, že  prvý polrok  úspečne zvládli.  Druhý polrok tak  môže smelo začať! 

  • VIESSMANN pohár v Osrblí

    VIESSMANN pohár v Osrblí

    Dany, Tomáš, Janko a  Alicka  - opäť úspešní na pretekoch v Osrblí. Gratulujeme! 

  • Olympiáda z biológie

    Olympiáda z biológie

    Dňa 11. januára 2024 sa konalo školské kolo biologickej olympiády, kategórie C – teoreticko-praktická časť, online formou. Do olympiády boli zapojení všetci naši žiaci ôsmeho a deviateho ročníka. Úspešných riešiteľov bolo 20. Dvaja z nich postupujú do okresného kola – Bronislava Čipková a Vanesa Mičkyová. Blahoželáme!

  • Školské kolo v stolnom tenise

    Školské kolo v stolnom tenise

    Dňa 12. januára 2024 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo v stolnom tenise pre žiakov a žiačky 5. až 9. ročníka. Víťazom sa stal Ján Kováč, na 2. mieste skončil Lukáš Sekáč a tretí  bol Matej Lehoczký. Z dievčat bola najlepšia Alica Beraxová. Všetkým zúčastneným ďakujeme za perfektné  športové výkony.

  • Novoročné prianie

    Milí žiaci, rodičia, priatelia školy!

    Želáme Vám, nech je každý deň nového roku naplnený láskou, šťastím, zdravím a porozumením. 

  • Vianočné prianie

    Vianočné prianie

    Nech vianočný čas prinesie do Vašich domovov rodinnú pohodu a štedrosť. Nech naplní Vaše srdcia pokojom a láskou. Do nového roku vykročte úspešne a s radosťou. 

    Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2024!

     

  • December v školskom klube

    December v školskom klube

    Posledný mesiac v roku bol pestrý aj na aktivity v školskom klube. Šantenie na snehu, tvorenie, oddychovanie, ale aj "pracovanie" na priateľských vzťahoch uzavreli rok 2023. 

  • Vianoce s triedou

    Vianoce s triedou

    Posledný deň pred zimnými prázdninami vládla v triedach predvianočná nálada. Najviac sa tešili naši najmladší - prváci. 

  • Vianočný čas u prvákov

    Vianočný čas u prvákov

    Prváci s rodičmi a pani učiteľkou si pár dní pred Vianocami pripomenuli vianočný čas výrobou originálnych vianočných gúľ. 

  • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

    Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

    Aj tento rok potešili  naši žiaci  krabičkami plnými lásky seniorov z DSS Hron.   

strana:

Ochrana osobných údajov

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou
    Školská 418/11, 976 63 Predajná
  • 048/6192135, 0908 570 786 - riaditeľňa
    0911 316 479 - zástupca riaditeľa pre ZŠ
    048/6176776 - zástupca riaditeľa pre MŠ
    048/6198950, 0911 901 586 - vedúca školskej jedálne

Fotogaléria